Vandaag: zondag 8 september 2024, Week 36
bestemmingen in Europa

Deze zomer ben je klaar om alles te ontdekken wat Europa te bieden heeft zonder te spelen in een online casino Nederland. Om je te helpen naar de mooiste plekjes van het continent te reizen, hebben we in dit artikel onze top 5 Europese steden samengesteld waar je deze zomer naartoe kunt reizen. Je vindt al onze tips voor het creëren van de perfecte vakantie op een van deze onderschatte bestemmingen! 

1. Azoren 

De Azoren in Portugal zijn nog steeds weinig bekend bij toeristen en zijn een waar paradijs op aarde als je wilt genieten van een eilandvakantie, weg van de drukte van de Middellandse Zee. Deze archipel ligt in het hart van de Atlantische Oceaan, waar de natuur de boventoon voert, tot grote vreugde van liefhebbers van het buitenleven. De zomertemperaturen zijn aangenaam, perfect voor een zomer in de zon. De Archipel van de Azoren bestaat uit 9 eilanden, de een nog verrassender dan de ander: São Miguel, Terceira, Faial, Pico, São Jorge, Santa Maria, Graciosa, Flores en Corvo. 

2. Varenna en het Comomeer

Gelegen aan de voet van de Italiaanse Alpen, zijn Varenna en het Comomeer de perfecte bestemming voor diegenen die willen genieten van een warm (maar niet broeierig) klimaat en een weelderige, idyllische natuur. Je kunt rond het meer zwemmen, wandelen en wandelen. Je kunt ook weelderige Italiaanse villa’s bezoeken, boottochten maken op het meer, maar ook genieten van kleine Italiaanse dorpjes met een levendige cultuur.

3. Corfu

Dit eiland is een must-see bestemming als je een onvergetelijke Europese zomer wilt beleven. Dit kleine Griekse eiland in de Ionische Zee komt tot leven met kleur zodra de zomer aanbreekt. Het is de perfecte Europese zomerbestemming als je door de kronkelende straten met Venetiaanse, Franse en Britse invloeden wilt slenteren en wilt genieten van de mediterrane sfeer. Je kunt het paleis van Achilleion bezoeken of het kleurrijke dorp Paleokastritsa bewonderen. Zodra je dag vol culturele bezienswaardigheden voorbij is, pak je je zwemvliezen en snorkel je en duik je in de lagunes van het eiland Paxos. 

4. Montenegro

We zijn er vrij zeker van dat Montenegro de bestemming is die je het meest heeft verrast. Montenegro, een minder bekende zomerbestemming, heeft veel te bieden. Als je op zoek bent naar een combinatie van zee en bergen en een complete verandering van omgeving, dan belooft Montenegro een adembenemend landschap en onvergetelijke buitensportactiviteiten. Je kunt met name de wegen van Mont Lovcen nemen voor een panoramisch uitzicht op de Montenegrijnse bergen, het beroemde holbewonersklooster Ostorog bezoeken of genieten van de kust van Budva.

5. Tenerife

Het eiland Tenerife komt vaak voor in de lijsten van de beste bestemmingen in Europa, ongeacht het seizoen, en dit komt vooral door het milde klimaat het hele jaar door. In de zomer is het eiland Tenerife perfect omdat de temperaturen hoog zijn, maar door de zeewind die op het eiland aanwezig is, heb je geen last van de hitte, waardoor je verblijf optimaal is. Het eiland biedt bovendien een breed scala aan activiteiten voor alle profielen, al kun je hier ook heerlijk relaxen en ondertussen Wolf Blaze Megaways spelen.

Wil je dit resultaat opslaan?

Als je dit resultaat opslaat, kun je het later terugvinden in je account.